174. Dorp Osylaan

79 keer bekeken 1 reacties

U kunt tot en met donderdag 13 april reageren op de voorgestelde locaties. De gemeente betrekt uw inbreng bij de definitieve locatiekeuze. U krijgt geen persoonlijk antwoord op uw reactie. De gemeente plaatst een algemene reactie met de definitieve locaties in een plankaart op de website. De laadpalen worden vervolgens vooral op aanvraag geplaatst. Per aangevraagde locaties wordt een verkeersbesluitenprocedure doorlopen, waartegen bewoners officieel bezwaar kunnen maken.

De voorgestelde locaties zijn op een zorgvuldige manier gekozen. Daarbij heeft de gemeente rekening gehouden met verschillende criteria, waaronder parkeerdruk, ligging van stroomkabels, locaties van bomen, bereikbaarheid, vindbaarheid en zoveel mogelijk uit het zicht van woningen. Hierdoor is de mogelijkheid om locaties te verschuiven zeer beperkt.

1  reacties

1  reacties

Vermeer 06-04-17 om 22:23

Er zijn meer plaatsen nodig rond een winkelstraat nu zijn er twee voor de hele dorpsstraat en komen er eventueel 4 bij dit is te weinig en op de osylaan waar de meeste auto s staan zie ik er geen wat erg raar is

Meer om de plekken waar veel mensen zijn !

Cookie-instellingen