Glas in 't bakkie

De stemming is gesloten, u kunt niet meer stemmen. Op 7 oktober 2017 is de winnaar bekend geworden. Klik hier voor meer informatie over het winnende ontwerp.

 

De 180 grijze glasbakken in Zoetermeer krijgen een make-over! En u beslist hoe ze eruit komen te zien. De afgelopen weken konden Zoetermeerders een ontwerp inzenden om de glasbakken te bedrukken. Een vakjury onder leiding van wethouder Robin Paalvast (Duurzaam Zoetermeer) heeft drie ontwerpen geselecteerd. Uw stem bepaalt welk ontwerp het wordt.

De Jury in overleg

 

Stem mee!

U kunt uw voorkeursstem uitbrengen op een van onderstaande ontwerpen.  Het ontwerp met de meeste stemmen is de winnaar. Op zaterdag 7 oktober, de dag van de duurzaamheid, wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

Het winnende ontwerp zal op alle glasbakken van Zoetermeer worden gedrukt. Daarnaast krijgt de winnaar ook een workshop workshop Glas fusen bij Bosch Glaskunst in Zoetermeer.

 

Gemiddeld gooit een Zoetermeerder per jaar 18 kilo glas in de glasbak. Dat is mooi, maar dat kan beter. Want per jaar verdwijnt nog zo'n 6 à 7 kilo glas in het restafval. Met fraai bedrukte glasbakken willen we het voor inwoners aantrekkelijker maken het  glas te scheiden.

  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.
Cookie-instellingen