Visie Dutch Innovation Park

Dit traject is afgerond op dit platform. U kunt niet meer reageren.

Ondernemers, vastgoedeigenaren, De Haagse Hogeschool en gemeente Zoetermeer willen de kansen benutten en het gebied verder ontwikkelen. Zij willen er een bruisende plek van maken dat nieuwe bedrijvigheid en onderwijsinstellingen aantrekt. Een prettige groene werkomgeving voor medewerkers en een hippe woonplek voor (internationale) studenten en werknemers. Maar vooral, een plek waar IT-innovaties worden ontwikkeld door de samenwerking tussen onderwijs, onderzoek en het bedrijfsleven.

De partijen ontwikkelden samen een visie op de verdere ontwikkeling van het Dutch Innovation Park.

Wij nodigen u van harte uit voor een presentatie op 30 november 2017. Tijdens het programma is alle ruimte om te reageren op de visie. Lees meer...

Kunt u niet aanwezig zijn en wilt u toch reageren? Bekijk via onderstaande link de animatie van de visie en laat indien gewenst direct uw reactie achter. Dit kan tot 7 december 2017. Wij nodigen u van harte uit te reageren.

Hoe werkt het?

U kunt hieronder op de link naar de animatie klikken om het filmpje te bekijken. Vervolgens kunt u de reacties van anderen lezen en zelf een reactie plaatsen.

Onderwerp Auteur Laatste activiteit Statistieken
Onderwerp: Animatie visie Dutch Innovation Park Auteur:
Laatste activiteit: 01-12-2017 23:12
4898 keer bekeken 3 reacties
Cookie-instellingen