173. Dorp Nicolaasplein

112 keer bekeken 1 reacties

U kunt tot en met donderdag 13 april reageren op de voorgestelde locaties. De gemeente betrekt uw inbreng bij de definitieve locatiekeuze. U krijgt geen persoonlijk antwoord op uw reactie. De gemeente plaatst een algemene reactie met de definitieve locaties in een plankaart op de website. De laadpalen worden vervolgens vooral op aanvraag geplaatst. Per aangevraagde locaties wordt een verkeersbesluitenprocedure doorlopen, waartegen bewoners officieel bezwaar kunnen maken.

De voorgestelde locaties zijn op een zorgvuldige manier gekozen. Daarbij heeft de gemeente rekening gehouden met verschillende criteria, waaronder parkeerdruk, ligging van stroomkabels, locaties van bomen, bereikbaarheid, vindbaarheid en zoveel mogelijk uit het zicht van woningen. Hierdoor is de mogelijkheid om locaties te verschuiven zeer beperkt.

1  reacties

1  reacties

H.W. Struik 23-03-17 om 10:29

Geachte gemeente,
Ik ben erg blij met uw voornemen een laadpaal op het Nicolaasplein te plaatsen. Ik rij reeds 4 jaar elektrisch en dat bevalt zeer goed. Steeds vaker krijg ik gasten die ook inmiddels zijn overgestapt op elektrisch rijden en graag zouden willen laden als ze bij mij bezoek zijn. Zelf beschik ik over een laadpunt aan de Dorpsstraat maar als er meerdere gasten zijn is het prettig dat er dichtbij geladen kan worden.

Cookie-instellingen