167. Rokkeveen Groen-blauwlaan

195 keer bekeken 3 reacties

U kunt tot en met donderdag 13 april reageren op de voorgestelde locaties. De gemeente betrekt uw inbreng bij de definitieve locatiekeuze. U krijgt geen persoonlijk antwoord op uw reactie. De gemeente plaatst een algemene reactie met de definitieve locaties in een plankaart op de website. De laadpalen worden vervolgens vooral op aanvraag geplaatst. Per aangevraagde locaties wordt een verkeersbesluitenprocedure doorlopen, waartegen bewoners officieel bezwaar kunnen maken.

De voorgestelde locaties zijn op een zorgvuldige manier gekozen. Daarbij heeft de gemeente rekening gehouden met verschillende criteria, waaronder parkeerdruk, ligging van stroomkabels, locaties van bomen, bereikbaarheid, vindbaarheid en zoveel mogelijk uit het zicht van woningen. Hierdoor is de mogelijkheid om locaties te verschuiven zeer beperkt.

3  reacties

3  reacties

Familie Hoogendijk, Groen-blauwlaan Zoetermeer 04-04-17 om 21:36

Wij zijn zeer content met het voornemen deze laadpaal te plaatsen. Echt wonen de andere mensen met laadauto's meer in het volgende blok richting het Hoekstrapark (je leert elkaar kennen bij zo'n paal).
Waarbij het dus prettig zou zijn als de laadpaal recht tegenover ons huisnummer 171 geplaatst kan worden. Die parkeersituatie is identiek.
Zou ook fijn zijn omdat wij met een kleintje lopen vanaf de laadpaal. In ieder geval fijn dat we niet helemaal vanaf winkelcentrum de Vlieger moeten lopen, deze laadpunten zijn vaak ook bezet. Wij zijn bereikbaar op 06-55577597

Teun de Frel 07-04-17 om 13:16

De laatste jaren parkeren al veel bewoners GroenBlauw eo noodgedwongen op oa Grasgroen, de stoep of het woonerf. Deze parkeerplaatsen zullen net als de daar aanwezige invalidenparkeerplaats deels leeg staan ( weg indien auto opgeladen is). Parkeerdruk neemt dus toe......Is hier een oplossing voor?

Teun de Frel 10-04-17 om 19:28

Zondagochtend in een cirkel van 150 meter rondom deze plek geteld. Zeker 11 auto's die door parkeerplaatsen tekort verkeerd geparkeerd stonden zonder alternatief. Hierbij alle op de stoep voor een carport geparkeerde auto' s niet meegeteld.
Kortom, maak dit niet erger zonder verdere oplossing hoezeer ik het mensen gun dichtbij te kunnen laden


Cookie-instellingen