160. Seghwaert Irisvaart

180 keer bekeken 3 reacties

U kunt tot en met donderdag 13 april reageren op de voorgestelde locaties. De gemeente betrekt uw inbreng bij de definitieve locatiekeuze. U krijgt geen persoonlijk antwoord op uw reactie. De gemeente plaatst een algemene reactie met de definitieve locaties in een plankaart op de website. De laadpalen worden vervolgens vooral op aanvraag geplaatst. Per aangevraagde locaties wordt een verkeersbesluitenprocedure doorlopen, waartegen bewoners officieel bezwaar kunnen maken.

De voorgestelde locaties zijn op een zorgvuldige manier gekozen. Daarbij heeft de gemeente rekening gehouden met verschillende criteria, waaronder parkeerdruk, ligging van stroomkabels, locaties van bomen, bereikbaarheid, vindbaarheid en zoveel mogelijk uit het zicht van woningen. Hierdoor is de mogelijkheid om locaties te verschuiven zeer beperkt.

3  reacties

3  reacties

Bouke Velzen 04-04-17 om 8:23

Verplaatsing van deze laadpaal naar de Vaartdreef naast huisnummer 44 zou veel logischer zijn qua ligging ten opzichte van de andere palen. De palen aan het Wingerdpark en met name die aan het Clematispark zijn nu erg dichtbij. Daarnaast heb ik een laadpaal aangevraagd voor de Vaartdreef en blijft het nu toch een stuk lopen naar alle nieuwe locaties.

M. van der Elst 04-04-17 om 16:30

eens met reactie van Bouke Velzen; meer richting Vaartdreef

Martijn Walterbos 07-04-17 om 13:12

Van mij zou de laadpaal op de hoek bij de pijkruidvaart/pitrusvaart mogen. Dicht bij de school en makkelijk aan te rijden vanuit vaartdreef

Cookie-instellingen