119. Meerzicht Kadoelerbos

63 keer bekeken 1 reacties

U kunt tot en met donderdag 13 april reageren op de voorgestelde locaties. De gemeente betrekt uw inbreng bij de definitieve locatiekeuze. U krijgt geen persoonlijk antwoord op uw reactie. De gemeente plaatst een algemene reactie met de definitieve locaties in een plankaart op de website. De laadpalen worden vervolgens vooral op aanvraag geplaatst. Per aangevraagde locaties wordt een verkeersbesluitenprocedure doorlopen, waartegen bewoners officieel bezwaar kunnen maken.

De voorgestelde locaties zijn op een zorgvuldige manier gekozen. Daarbij heeft de gemeente rekening gehouden met verschillende criteria, waaronder parkeerdruk, ligging van stroomkabels, locaties van bomen, bereikbaarheid, vindbaarheid en zoveel mogelijk uit het zicht van woningen. Hierdoor is de mogelijkheid om locaties te verschuiven zeer beperkt.

1  reacties

1  reacties

Andre 09-04-17 om 14:45

Gaat de gemeente dan ook controleren of de auto die bij de laadpaal staan nog wel staan te laden of dat het parkeerplaatsen worden voor elektrische auto`s.
Want als je om 17uur uit je werk thuis komt en de auto bij een laadplaats parkeert en de stekker en in doet is de auto om 21.00 toch wel opgeladen dan moet je eigenlijk je auto in een andere parkeervak zetten zodat iemand anders met elektrische auto ook nog kan opladen. Alleen met het gebrek aan parkeer plaatsen zie ik het niet gebeuren dat de auto verplaats wordt en dan men gewoon een parkeervak dicht bij de ingang maakt voor elektrische auto die gewoon met de laadkabel eraan geparkeerd staan zonder dat ze nog laden.

Cookie-instellingen