94. Rokkeveen Natuursteenlaan

236 keer bekeken 3 reacties

U kunt tot en met donderdag 13 april reageren op de voorgestelde locaties. De gemeente betrekt uw inbreng bij de definitieve locatiekeuze. U krijgt geen persoonlijk antwoord op uw reactie. De gemeente plaatst een algemene reactie met de definitieve locaties in een plankaart op de website. De laadpalen worden vervolgens vooral op aanvraag geplaatst. Per aangevraagde locaties wordt een verkeersbesluitenprocedure doorlopen, waartegen bewoners officieel bezwaar kunnen maken.

De voorgestelde locaties zijn op een zorgvuldige manier gekozen. Daarbij heeft de gemeente rekening gehouden met verschillende criteria, waaronder parkeerdruk, ligging van stroomkabels, locaties van bomen, bereikbaarheid, vindbaarheid en zoveel mogelijk uit het zicht van woningen. Hierdoor is de mogelijkheid om locaties te verschuiven zeer beperkt.

3  reacties

3  reacties

G de Gruijter

23-03-17 om 17:00

Bewoner: Ik waardeer de beleidsgedachte om geen laadpaal in het zicht van woningen te plaatsen. Dat zou ook moeten gelden voor grote bedrijfsbussen. De locatie die nu wordt beoogd wordt dagelijks gebruikt om zulke bedrijfsbussen te parkeren, terwijl de chauffeurs zelf toch enige deuren verder en om de hoek wonen. Dit geeft een onveilige situatie bij uitparkeren en uitrijden uit de straat. In overleg worden nu enkel de plaatsen bij de tuinmuur hiervoor gebruikt, waardoor de hinder enigszins beperkt blijft. Als de P-plaats niet meer beschikbaar is, is een P-verbod voor dergelijke bedrijfsbussen op hoeken en in het zicht van woningen op zijn plaats. Om onveilige situaties af te houden en aan de beleidsgedachte te voldoen.

Bewoner

24-03-17 om 0:32

Ja heel graag een laadpaal op de Natuursteenlaan. Op dit moment kan je alleen naar de Juweellaan die s'avonds bezet zijn.

Adema

01-04-17 om 11:42

Deze locatie wordt nu juist gebruikt om busjes te parkeren zodat ze uit de woonstraten blijven. Volgens mij is een betere locatie Lava naast nr 14 bij de blinde muur. Hiermee zou ook de loopafstand vanaf Basalt, Profier en Mergel worden verkleind.

Cookie-instellingen