78. Rokkeveen Acaciazoom

89 keer bekeken 1 reacties

U kunt tot en met donderdag 13 april reageren op de voorgestelde locaties. De gemeente betrekt uw inbreng bij de definitieve locatiekeuze. U krijgt geen persoonlijk antwoord op uw reactie. De gemeente plaatst een algemene reactie met de definitieve locaties in een plankaart op de website. De laadpalen worden vervolgens vooral op aanvraag geplaatst. Per aangevraagde locaties wordt een verkeersbesluitenprocedure doorlopen, waartegen bewoners officieel bezwaar kunnen maken.

De voorgestelde locaties zijn op een zorgvuldige manier gekozen. Daarbij heeft de gemeente rekening gehouden met verschillende criteria, waaronder parkeerdruk, ligging van stroomkabels, locaties van bomen, bereikbaarheid, vindbaarheid en zoveel mogelijk uit het zicht van woningen. Hierdoor is de mogelijkheid om locaties te verschuiven zeer beperkt.

1  reacties

1  reacties

M Schippers 29-03-17 om 9:53

Mijn voorstel zal zijn om deze te plaatsen op het parkeerterrein aan de Albert Schweitzersingel 21 t/m 146 omdat deze overdag gebruikt wordt door de kantoren en in de avond door de bewoners overdag staan er meerdere E wagens en in de avond 1 e wagen dat betekend dat deze plekken dan optimaal worden gebruikt.

Cookie-instellingen