67. Buytenwegh Mozartrode

174 keer bekeken 1 reacties

U kunt tot en met donderdag 13 april reageren op de voorgestelde locaties. De gemeente betrekt uw inbreng bij de definitieve locatiekeuze. U krijgt geen persoonlijk antwoord op uw reactie. De gemeente plaatst een algemene reactie met de definitieve locaties in een plankaart op de website. De laadpalen worden vervolgens vooral op aanvraag geplaatst. Per aangevraagde locaties wordt een verkeersbesluitenprocedure doorlopen, waartegen bewoners officieel bezwaar kunnen maken.

De voorgestelde locaties zijn op een zorgvuldige manier gekozen. Daarbij heeft de gemeente rekening gehouden met verschillende criteria, waaronder parkeerdruk, ligging van stroomkabels, locaties van bomen, bereikbaarheid, vindbaarheid en zoveel mogelijk uit het zicht van woningen. Hierdoor is de mogelijkheid om locaties te verschuiven zeer beperkt.

1  reacties

1  reacties

Britney van Scheijndel 04-04-17 om 14:12

Ik ben niet blij met deze locatie. Er is al zeer weinig parkeergelegenheid op de Mozartrode, Mendelsohnrode en omliggende straten. Hierdoor wordt er al heel vaak fout geparkeerd of op privé parkeerplekken geparkeerd door bezoekers. Als er nu weer twee parkeerplekken weg gaan en alleen nog maar voor elektrische auto's bestemd zijn zal dit parkeerprobleem alleen nog maar toenemen.

Cookie-instellingen