39. Oosterheem Burg. Middelberglaan

272 keer bekeken 3 reacties

U kunt tot en met donderdag 13 april reageren op de voorgestelde locaties. De gemeente betrekt uw inbreng bij de definitieve locatiekeuze. U krijgt geen persoonlijk antwoord op uw reactie. De gemeente plaatst een algemene reactie met de definitieve locaties in een plankaart op de website. De laadpalen worden vervolgens vooral op aanvraag geplaatst. Per aangevraagde locaties wordt een verkeersbesluitenprocedure doorlopen, waartegen bewoners officieel bezwaar kunnen maken.

De voorgestelde locaties zijn op een zorgvuldige manier gekozen. Daarbij heeft de gemeente rekening gehouden met verschillende criteria, waaronder parkeerdruk, ligging van stroomkabels, locaties van bomen, bereikbaarheid, vindbaarheid en zoveel mogelijk uit het zicht van woningen. Hierdoor is de mogelijkheid om locaties te verschuiven zeer beperkt.

3  reacties

3  reacties

Anoniem 27-03-17 om 13:48

Super dat er in deze wijk een laad mogelijkheid komt. Zowel voor de bezoekers van de Kinderboerderij als de bewoners. Ik rij op dit moment gedeeltelijk elektrisch en moet vaak naar een andere wijk om te laden. Ik ga vanaf deze zomer volledig elektrisch rijden. Omdat de meeste woningen geen eigen parkeergelegenheid hebben is dit een super uitkomst. Ik zeg zeker plaatsen op deze plek.

Anoniem 03-04-17 om 18:13

Handig voor de bezoekers van de kinderboerderij, maar misschien dan te weinig voor de bewoners

Anoniem 04-04-17 om 8:18

Hoog tijd dat ook deze zijde van Oosterheem elektrisch wordt ontsloten. Het mes snijdt aan twee kanten, want nu kunnen zowel bewoners als bezoekers van de stadsboerderij hun (semi) elektrische auto's hier bijladen. Alleen aan de Burgemeester Middelberglaan wonen al twee mensen die regelmatig van zo'n laadpaal gebruik zullen maken; wellicht toch een extra exemplaar neerzetten, met het oog op de toenemende populariteit - en het alsmaar groeiende modellenaanbod! - van deze vorm van vervoer?

Cookie-instellingen