38. Seghwaert Stekelbaarssloot

296 keer bekeken 4 reacties

U kunt tot en met donderdag 13 april reageren op de voorgestelde locaties. De gemeente betrekt uw inbreng bij de definitieve locatiekeuze. U krijgt geen persoonlijk antwoord op uw reactie. De gemeente plaatst een algemene reactie met de definitieve locaties in een plankaart op de website. De laadpalen worden vervolgens vooral op aanvraag geplaatst. Per aangevraagde locaties wordt een verkeersbesluitenprocedure doorlopen, waartegen bewoners officieel bezwaar kunnen maken.

De voorgestelde locaties zijn op een zorgvuldige manier gekozen. Daarbij heeft de gemeente rekening gehouden met verschillende criteria, waaronder parkeerdruk, ligging van stroomkabels, locaties van bomen, bereikbaarheid, vindbaarheid en zoveel mogelijk uit het zicht van woningen. Hierdoor is de mogelijkheid om locaties te verschuiven zeer beperkt.

4  reacties

4  reacties

Anoniem 22-03-17 om 21:11

Lijkt mij erg onverstandig. Er is hier al parkeerdruk vanuit de omgeving. En dat word hiermee alleen maar erger. Er word amper gehandhaafd op het parkeren buiten de vakken op het woonerf aan de stekelbaarssloot. Dus nee geen voorstander voor deze locatie!

Anoniem 05-04-17 om 21:23

Een laadpaal op stekelbaarssloot is zeker gewenst. De dichtsbijzijnde paal is te ver weg om te laden. Ik rij elektrisch maar heb geen oplaadpunt in de buurt.

Anoniem 07-04-17 om 11:48

Er is al weinig parkeerplaats in deze buurt. Dus lijkt mij dit niet handig op deze plek. Maak er dan een aantal op het van Doorneplantsoen bij de scholengemeenschap. Hier is een groot parkeerterrein en hierdoor lijkt mij dit een veel nuttigere plek. En de mensen uit de omgeving Stekelbaarssloot kunnen zo het tunneltje onder door lopen.

Anoniem 07-04-17 om 11:55

Ik ben TEGEN parkeerplekken met laadpalen. Bewoners parkeren nu al constant buiten de parkeervakken omdat het zo druk is met parkeren.
Dit geeft nu ook al overlast.
Laat staan als er plekken gereserveerd worden voor elektrische auto's. Dan is er nóg minder plek. Op vrijdag einde middag en weekend staat het op de Stekelbaarssloot helemaal overvol met auto's. Dus NEE geen laadpalen in deze straat!

Cookie-instellingen