27. Oosterheem Peursumstraat

281 keer bekeken 4 reacties

U kunt tot en met donderdag 13 april reageren op de voorgestelde locaties. De gemeente betrekt uw inbreng bij de definitieve locatiekeuze. U krijgt geen persoonlijk antwoord op uw reactie. De gemeente plaatst een algemene reactie met de definitieve locaties in een plankaart op de website. De laadpalen worden vervolgens vooral op aanvraag geplaatst. Per aangevraagde locaties wordt een verkeersbesluitenprocedure doorlopen, waartegen bewoners officieel bezwaar kunnen maken.

De voorgestelde locaties zijn op een zorgvuldige manier gekozen. Daarbij heeft de gemeente rekening gehouden met verschillende criteria, waaronder parkeerdruk, ligging van stroomkabels, locaties van bomen, bereikbaarheid, vindbaarheid en zoveel mogelijk uit het zicht van woningen. Hierdoor is de mogelijkheid om locaties te verschuiven zeer beperkt.

4  reacties

4  reacties

Anoniem 26-03-17 om 21:39

aangezien de palen in de Piershilstraat vaak vol zijn tegenwoordig en er meerdere 'wachtenden' zijn, is dit volgens mij een goede uitbreidingslocatie

Nico van der Elst 04-04-17 om 12:50

Prima dat er een laadpaal dichtbij komt, goed nieuws. Wie weet voor de volgende auto. Is het mogelijk de laadpaal zo te plaatsen dat dit niet ten koste gaat van bestaande parkeerplekken? Het is namelijk al krap met parkeren bij ons. Wellicht is het mogelijk de laadplek op de kop zijn kant van de Wadi aan de Puttershoekstraat te plaatsen?Daar is nu een kleine groenstrook. Of in de Puttershoekstraat aan de andere kant van de weg dan de woningen (ook een groenstrook). Gekozen kan worden voor zogenaamd groene parkeervakken / parkeren op gras met daaronder (speciale) stenen.

Martijn Mol 09-04-17 om 20:45

Prima locatie, hier hebben heel weinig mensen last van en veel mensen plezier. Goede zichtlocatie voor mensen die via deze route de wijk in rijden. Parkeerdruk is niet ideaal in deze buurt, maar nu zijn er al genoeg auto's met een stekker die mogen of moeten opladen dat de plekken heel vaak bezet zullen zijn. Dus geen extra parkeerdruk voor de overige auto's maar een kleine verplaatsing van wie waar staat. Het aantal elektrische auto's gaat exploderen de komende 10 jaar, dan redden we het niet met 130 extra palen per 2 jaar.

Rob 10-04-17 om 0:22

Prima idee, hoe eerder, hoe beter!

Cookie-instellingen