Denemarkenlaan en omgeving

De komende jaren werken we aan een levendige en aantrekkelijke binnenstad. Een binnenstad waar genoeg te doen is en waar mensen prettig kunnen werken en wonen. Voor deelgebied 1: Denemarkenlaan  en omgeving is de haalbaarheidsfase gestart. Daarin onderzoeken we op welke manier we de ambities voor dit deelgebied kunnen realiseren.

Woon of werk je in deze buurt of kom je er vaak?

Dan horen we graag jouw ideeën voor de toekomst van dit deelgebied. Meld je aan voor de Startbijeenkomst participatie op 25 april door uiterlijk 19 april een e-mail te sturen naar binnenstad@zoetermeer.nl. Of laat via deze pagina online je vraag of opmerking achter. 

Reageren

Plannen voor het deelgebied

Een van onze wensen is om op deze locatie ca. 275 woningen en een nieuwe basisschool te realiseren. Ook is er ruimte voor verschillende voorzieningen. En er zijn plannen om het openbaar gebied opnieuw in te richten.

Geef je mening

Online meedenken de toekomst van het deelgebied Denemarkenlaan en omgeving? Laat via onderstaande button uiterlijk 6 mei je reactie of vraag achter.

Reageren 

Wat doen we met je inbreng?

De inbreng die we tijdens de startbijeenkomst en via DoeMee ontvangen, nemen wij mee bij het opstellen van de deelgebiedsvisie. In de deelgebiedsvisie worden de uitgangspunten opgenomen voor de ontwikkeling van deze plek. De deelgebiedsvisie wordt naar verwachting rond de zomer van 2025 aan de gemeenteraad aangeboden ter vaststelling.

Startbijeenkomst participatie op 25 april

Op 25 april is heeft de startbijeenkomst plaatsgevonden waarin wij meer hebben verteld over onze ambities voor de Denemarkenlaan en haar omgeving en het participatietraject om te komen tot een gebiedsvisie.

- Verslag Startbijeenkomst Denemarkenlaan

Presentatie

Tijdens de bijeenkomst hebben we de volgende middelen getoond:

- Presentatie Startbijeenkomst Denemarkenlaan

Meer informatie

Deelgebied 1, Denemarkenlaan e.o. – De Binnenstad In (binnenstad-zoetermeer.nl) is één van de negen deelgebieden waarmee we werken aan een levendige en aantrekkelijke binnenstad.

Heb je andere vragen? Dat kan door een e-mail te sturen naar binnenstad@zoetermeer.nl 

Vervolg

Op 10 mei vind je op deze pagina het verslag van de startbijeenkomst op 25 april.

Na de startbijeenkomst volgen er meer participatiebijeenkomsten.

 

 

 

Cookie-instellingen