Toekomstvisie Van Tuyllpark

De reactietermijn is op 25 april 2023 verstreken. Bekijk hier het verslag met de verzamelde reacties.

We willen dat het Van Tuyllpark en de bedrijventerreinen (Rokkehage, Hoornerhage en Zoeterhage) ook in de toekomst prettige plekken zijn om te verblijven, sporten en werken. Daarom werken we aan een toekomstvisie. In september 2022 is er een eerste bijeenkomst geweest voor bewoners en alle gebruikers van het park om ideeën voor het park en de bedrijventerreinen op te halen. Hierna zijn we in december in gesprek gegaan met eigenaren en ondernemers op de omliggende bedrijventerreinen. 

Bouwstenen voor de toekomst

Op basis van alle reacties hebben we bouwstenen opgesteld voor de toekomstvisie voor het park en de bedrijventerreinen. De bouwstenen samen vormen 2 modellen. Hiermee laten we zien hoe het park en de bedrijventerreinen er in de toekomst uit zouden kunnen zien. De bouwstenen en modellen zijn geen plannen voor het gebied, het zijn verkenningen om te ontdekken wat er zou kunnen. We willen graag weten wat je vindt van de bouwstenen. Wat spreekt jou aan en wat niet?

Filmpje

In de documenten hiernaast vind je de presentatie van de participatiebijeenkomst van 6 april 2023 en de overzichten van de modellen en plattegronden. Ook in een filmpje vertellen we je er meer over.

Geef je mening!

Je kunt hieronder per bouwsteen aangeven of je deze positief vindt of juist negatief en we zijn benieuwd waarom. Je hoeft hierbij niet op elke bouwsteen te reageren, maar dat mag natuurlijk wel.

Bouwstenen Schetsmodel Clusters

Geef je mening ›

Bouwstenen Schetsmodel Parkmix

Geef je mening ›

 

 

Cookie-instellingen