Driekhoeksborden en billboards

21754 keer bekeken 7 reacties

Driekhoeksborden en billboards

Afbeeldingen

Stemmen

Een momentje...
6 van 153 stemmen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Anoniem

06-10-17 om 14:52

De driehoeksborden zijn niet de mooiste reclame uitingen. Soms staan ze er erg rommelig bij. Wel een manier om iets snel onder de aandacht te brengen.
De billboards kunnen voorzien worden aan een plattegrond van de omgeving. Dan zijn ze ook nog nuttig.
In historische omgeving zoals het Dorp voorzichtig met reclame uitingen op straat zowel als op de gevel. Veel gevel reclame verstoort het historisch beeld.
In winkelcentra zijn borden vaak een sta in de weg dus spaarzaam gebruik van maken.

Anoniem

04-10-17 om 20:22

De oude driehoeksborden worden volgens mij snel smerig en zien er dan niet uit. De nieuwere varianten kunnen stijlvol (smaken verschillen) in het straatbeeld gepast worden.
In Stockholm werd ik positief verrast toen ik zag dat veel van de nieuwe generatie borden gecombineerd werden met een luchtpers (fietsgebruik stimulerend) en drinkwatertappunt.
Ik hoop overigens dat de Gemeente Zoetermeer een duidelijk standpunt inneemt tegen reclameborden die voorzien zijn van camera's. Dergelijke inbreuk op de privacy is buiten proportioneel en heeft als effect dat plekken gemeden zullen worden. Mochten dergelijke reclameborden toch in Zoetermeer verschijnen dan roep ik iedereen op tot burgerlijke ongehoorzaamheid om de camera's (uiteraard zonder schade aan te brengen) af te dekken.

Anoniem

02-10-17 om 9:48

In natuurgebieden horen GEEN reclameboodschappen in wat voor soort dan ook !

Beheerder Oud account Thierry

01-10-17 om 13:49

Beste Bart, bedankt voor uw bijdrage. Kunt u aangeven waar deze situatie zich voordoet? Dan kunnen we dit opnemen als een melding openbare ruimte. Uiteraard kan dat ook via de meldingen app, maar u kunt ook hier nog een reactie achterlaten, dan zorg ik er voor dat dit wordt verwerkt en bij de juiste afdeling terecht komt. ^TL

Bart

30-09-17 om 23:42

Ik vind de borden die nu om lantaarnpalen heen staan echt belachelijk. Er word gewoon reclame voor je huis gezet. Hou woonwijken er lekker vrij van.
En als je het dan toch doet, zet die dingen niet in een bocht neer. Mensen moeten hun aandacht bij het verkeer houden, niet bij de goedkoopste ooglidcorrectie in Zoetermeer.

Beheerder Oud account Thierry

24-09-17 om 16:16

Beste bhs.oos, het stemmen kan door op de afbeelding te klikken die bij de optie staat. Bijvoorbeeld bij de optie driehoeksborden zou u een afbeelding moeten zien met drie voorbeelden van deze soort reclame. In het midden van die afbeelding zou u een button moeten zien met het woord 'stemmen'. Als u dit niet ziet, dan is het platform waarschijnlijk niet geschikt voor uw telefoon, erg jammer. Op een Android of Iphone werkt het platform wel volledig. Ook via een normale pc met webbrowser Chrome of IE kunt u uw stem uitbrengen. Bijvoorbeeld in de bibliotheek. ^TL

bhs.oos

24-09-17 om 16:09

Hoe werkt dit stem systeem?
Op mijn Microsoft Windows 10 phone ?? begrijp ik niet wat ik moet doen
Bljkbaar werkt uw stemsysteem niet

Cookie-instellingen