WOW Hoe ziet het eruit?


 

 

 

In het onderdeel WOW Hoe ziet het eruit? vroegen we je beelden te kiezen die je vond passen bij Zoetermeer in 2030. 

 

 

 

Samenvatting

Welk beeld vind jij passen bij Zoetermeer in 2030? Elke deelnemer kon meer uit 120 plaatjes kiezen en aangeven waarom zij hiervoor kozen. Hieruit zien we dat jullie groen belangrijk vinden, zowel voor de buurt als voor recreatie.

Het meest gekozen beeld is dat van een romantische weide in het bos. Ook mag Zoetermeer meer lef tonen op het gebied van architectuur en inrichting, en meer kwaliteit van de openbare ruimte en groen. Daarnaast zeggen jullie: koester wat mooi is, zorg dat er altijd wat te doen is, en heb oog voor elkaar.

 

 

 

 

Top9 van gekozen beelden

Nummer 1

 

Nummer 1

Nummer 2

Nummer 3

 

 

 

 

 

  Nummer 4

Nummer 6

Nummer 8

 

Nummer 5

Nummer 7

Nummer 9

Reacties

 

{"tabBasic":{"type":"comments","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-comment","topn":"6","orderBy":"NEWID()","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"165430,165790,165789,165918"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

Cookie-instellingen