Voorlichtingsbijeenkomst (ochtend) fotoshoot voor Zoetermeer

1026 keer bekeken

Begin

04-04-2018 om 10:00

Einde

04-04-2018 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Stadhuis-Forum, vergadercentrum, ruimte 8, Frankrijklaan 6 in Zoetermeer

Fotomodellen gezocht

Altijd al eens gedroomd om model te staan voor een professionele fotoshoot? Meld u dan aan voor de voorlichtingsbijeenkomst op 4 april op het Stadhuis-Forum.

Wij zoeken namelijk nieuwe gezichten voor de toekomst van Zoetermeer. Er is een voorlichtingsbijeenkomst gepland in de ochtend en een in de middag.

De toekomst van Zoetermeer

We willen de foto’s gebruiken voor de samenspraak rondom de toekomst van Zoetermeer. Zoetermeer groeit en er wordt in de stad geïnvesteerd. In nieuwe woningen, mensen en wijken in de bestaande stad. Daarover gaan we met elkaar in gesprek.

Om ervoor te zorgen dat iedereen meedoet met deze samenspraak, hebben we enthousiaste Zoetermeerders nodig. Zoals u. Iedereen kan model staan. Of u nu jong, oud, of mindervalide bent.

De fotoshoot

Na de bijeenkomst op 4 april nodigen wij u uit voor een dagdeel om foto’s te maken. Dit zal gepland worden in de week van 9 april. Wij zorgen voor instructies, visagie en een hapje en een drankje.

Achteraf krijgt u enkele (online) foto’s voor eigen gebruik. Het wordt een gezellige dag waar ú in het middelpunt staat. Tegelijkertijd draagt u bij aan de toekomst van Zoetermeer! Afhankelijk van de aanmeldingen, maken wij een selectie.

Aanmelden

 
Cookie-instellingen