Presentatie concept visie Dutch Innovation Park

6075 keer bekeken

Begin

30-11-2017 om 19:00

Einde

30-11-2017 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Dutch Innovation Factory, Bleiswijkseweg 37, Zoetermeer

Dutch Innovation Park aan de A12 biedt volop kansen om uit te groeien tot dé IT-hotspot van de regio. Nu al studeren er ruim 650 IT-studenten aan vier IT-opleidingen, zijn er internationaal gerenommeerde IT-bedrijven gevestigd evenals mkb-bedrijven en IT-startups.

Ondernemers, vastgoedeigenaren, De Haagse Hogeschool en gemeente Zoetermeer willen de kansen benutten en het gebied verder ontwikkelen. Zij willen er een bruisende plek van maken dat nieuwe bedrijvigheid en onderwijsinstellingen aantrekt. Een prettige groene werkomgeving voor medewerkers en een hippe woonplek voor (internationale) studenten en werknemers. Maar vooral, een plek waar IT-innovaties worden ontwikkeld door de samenwerking tussen onderwijs, onderzoek en het bedrijfsleven.

De partijen ontwikkelden samen een visie op de verdere ontwikkeling van het Dutch Innovation Park.

Wij nodigen u graag uit voor een bijeenkomst waar de presentatie van de visie plaatsvindt. Tijdens het programma is alle ruimte om te reageren op de visie. U bent van harte welkom!

Het programma  

19.00 uur Opening Programma.

19.10 uur Introductiefilm over de gebiedsvisie.

19.15 uur Rondetafelgesprek met een aantal makers van de concept gebiedsvisie en interactie met de zaal.

20.00 uur Individuele toelichting door de makers.

21.00 uur Afronding programma.

Parkeren

Gratis Pendelbusjes: gratis vanaf NS Station Zoetermeer (zijde Driemanspolder, Kinderen van Versteegplein) en NS Station Zoetermeer Oost (zijde P&R) naar Dutch Innovation Factory.

 

Kunt u niet aanwezig zijn en wilt u toch reageren? U kunt ook reageren op de animatie van de visie via de projectpagina op Doemee.

 

 

Cookie-instellingen