Uitnodiging initiatieven gala, onderzoeksresultaten 2017 maatschappelijke initiatieven

2330 keer bekeken

Begin

06-10-2017 om 18:00

Einde

06-10-2017 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Brood en rozen, Industrieweg 8, Zoetermeer

Het onderzoeksbureau Whiteboxing heeft in het voorjaar van 2017 in opdracht van de gemeente Zoetermeer onderzoek gedaan naar de status van Maatschappelijke Initiatieven in Zoetermeer. Dit zijn initiatieven die tot doel hebben de lokale samenleving te verbeteren.

Bij veel initiatieven speelt de gemeente een belangrijke rol. De gemeente wil initiatieven graag steunen waar het kan. Het onderzoek was erop gericht te onderzoeken hoe het hiermee staat. Hoe gaat de gemeente om met initiatiefnemers? Hoe faciliteert de gemeente nieuwe initatieven?

In september levert Whiteboxing haar eindrapport op met daarin conclusies en aanbevelingen. Op het Initiatieven Gala van 6 oktober a.s. zullen de onderzoekers hun bevindingen presenteren. Daarna moeten initiatieven en gemeente gezamenlijk de uitdaging oppakken om Zoetermeer nog mooier en beter te maken.

Het Initiatieven Gala is een initiatief van Het Zoetermeerfonds en wordt in coproductie uitgevoerd met de gemeente. Deelname is kosteloos, vooraf aanmelden is zeer gewenst.

U wordt doorgestuurd naar een aanmeldformulier van Het Zoetermeerfonds

Cookie-instellingen