Samenspraakbijeenkomst schetsontwerp Stadspark en Warande

2881 keer bekeken

Begin

16-10-2018 om 19:00

Einde

16-10-2018 om 20:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Stadhuis-Forum (Commissiezaal), Engelandlaan 502, 2711 EB Zoetermeer

 

In mei en juni 2018 hebben we in samenspraak met belanghebbenden de visie voor de herinrichting van het Stadspark opgesteld. Aan de hand van die visie heeft ontwerpbureau Carve het schetsontwerp gemaakt. Dit presenteren we graag aan je.

Verbouwing winkelpanden Warande

Unibail-Rodamco-Westfield en het MBO Rijnland verbouwen de winkelpanden aan de Warande tot leer-werkruimtes voor studenten. Daar kunnen ze zelfstandig praktijkervaring opdoen voor hun studie. Denk aan het organiseren van evenementen en theatervoorstellingen. Op deze manier krijgen de studenten prachtige leerervaringen en inwoners een binnenstad waar altijd wat te doen is. Naar verwachting neemt het MBO Rijnland de gebouwen na de herfstvakantie 2018 in gebruik.

Kwaliteitsverbetering Stadspark

Het Stadspark tussen het Noordwaarts, de Warande en de Belgiëlaan is mooi en rustig, maar inmiddels ook aan een kwaliteitsverbetering toe. Sommige plekken zijn donker en het park is over het algemeen weinig uitnodigend. Daarom heeft de gemeente samen met Unibail-Rodamco-Westfield besloten om een visie en een schetsontwerp op te stellen voor de herinrichting van het park.

 

Aanmelden samenspraakbijeenkomst Stadspark en Warande

 

 

Cookie-instellingen