Reclamebeleid

 

Links:       

 

Praat mee over ontwikkelingen in de stad via de nieuwe app Youmee.

In 2017 is de gemeente een pilot gestart voor twee jaar met de app Youmee. Deze app is bedoeld is om dialogen te starten over verschillende onderwerpen en zo met inwoners samen de stad te maken. De app wordt ingezet als extra mogelijkheid, naast de bestaande samenspraakmiddelen, waaronder dit platform.

Via de app kunnen er verschillende zaken aan bod komen. Dit kunnen plannen zijn die de gemeente wil ontwikkelen of algemene ideeën die nog uitgewerkt moeten worden. Je kunt meepraten, je mening geven, nieuwe ideeën suggereren en soms stemmen. Een en ander is afhankelijk van de op dat moment actieve dialoog met de daarbij behorende dialoogvormen.

Omdat meedoen makkelijk en snel is, hoopt de gemeente jongeren gemakkelijker te kunnen bereiken. De app is geschikt voor jong en oud vanaf 12 jaar.

 

 

 

Hoe werkt het?

Na het downloaden van de app Youmee (via de appstore voor iOS of Android) meld je eenmalig aan en je kunt direct meepraten, zodra nieuwe ontwikkelingen zich voordoen. Op basis van je postcode en aangegeven interesses verschijnen nieuwe dialogen automatisch in het tabblad 'mijn dialogen' en op je tijdlijn.

Zodra er nieuwe dialogen beschikbaar zijn, kun je daar ook automatisch een bericht van ontvangen via je telefoon.  Zet hiervoor de optie pushberichten aan.

De hieronder getoonde QR code kan in de app gescand worden (In de app: Menu > code scannen) om de dialoog op te halen.

 

 

 

 

 

 


Lijst met dialogen 

Je ziet hieronder direct aan welke dialoog je mee kunt doen. Omdat Youmee geen doel op zich
is, maar een middel voor de gemeente om te communiceren, kan het zijn dat je enige tijd geen
actieve dialogen ziet staan. 

 


Actieve dialogen

Sorry, op dit moment zijn er geen actieve dialogen.

 


Afgeronde dialogen

 

 

 

20 september 2017 tot en met 8 oktober 2017. Reclame op straat is niet weg te denken. Bedrijven willen herkenbaar zijn. Denk mee over de ontwikkelingen en regels die hierbij horen.

 

Deze dialoog op Youmee is afgerond. Je kunt niet meer meedoen. Kijk snel bij lopende projecten waar je nu hier op Doe mee wel aan mee kunt doen.

 

 

 


 

Niet elke reclame-uiting past even goed in iedere omgeving. Daarnaast vragen nieuwe ontwikkelingen in reclame-uitingen, zoals digitale schermen, om nieuwe en passende regelgeving.

 

Geef ons suggesties en aandachtspunten mee voor een nieuw reclamebeleid dat klaar is voor

de toekomst. Het totale samenspraaktraject loopt tot en met november 2017.

Afbeeldingen