Hulp bij uw initiatief

Wilt u een (maatschappelijk) initiatief starten of heeft u een goed idee voor uw buurt, wijk of stad? De gemeente Zoetermeer helpt u graag! Wij ondersteunen inwoners en ondernemers bij hun ideeën. Hier kunt u initiatieven en ideeën melden en waar nodig ondersteuning vragen.

Hoe werkt het?

De gemeente Zoetermeer kan op veel verschillende manieren ondersteuning bieden en de slagingskans van uw initiatief vergroten. Het is ook mogelijk dat we u in contact brengen met andere initiatiefnemers/partijen die u verder kunnen helpen. Per initiatief en behoefte wordt gekeken naar een passend advies of oplossing.

 

Weet u al hoe de gemeente u kan helpen?

Misschien weet u al precies hoe de gemeente u kan helpen, bijvoorbeeld door het verlenen van een vergunning en/of subsidie. Hiervoor heeft de gemeente Zoetermeer diverse formulieren ter beschikking die u kunt gebruiken.

 

Weet u nog niet hoe de gemeente u kan helpen?

De gemeente Zoetermeer denkt met u mee over de mogelijkheden en brengt u in contact met de juiste afdeling, ambtenaar of met een van onze partners of bestaande initiatiefnemers in de stad.

 

Wat moet ik doen?

Via het onderstaande formulier vragen wij u om informatie over uw idee. Na ontvangst van dit formulier neemt een medewerker van de gemeente contact met u op.