Mijn stad, mijn toekomst

Zoetermeer groeit.

Er komen nieuwe woningen en we investeren in de kwaliteit van de bestaande stad. Daarom willen we weten hoe jij denkt over de toekomst van Zoetermeer.

Wat vind jij goed aan de stad, wat kan beter? Wat ontbreekt er nog? Hoe zorgen we ervoor dat élke Zoetermeerder hier fijn leeft, werkt en woont? 

Iedereen kan meedoen. Jong en oud en of je nu hier woont, werkt, of wilt gaan wonen. Je kunt je mening geven op vier speelse manieren. Meld je aan en doe mee, of lees eerst meer bij de uitleg. 

 

3 stappen, aanmelden, meedoen, reageren

 

 
 
 
 
 

 

Aanmeldknop

Doe mee

Uitleg

 

 

Wat doen we met alle ideeën?

Tot augustus verzamelen we alle ideeën, voorstellen en wensen. In het najaar bespreken we de resultaten. Als het nodig is, vragen we je om extra uitleg. Je krijgt een overzicht van de uitkomsten. De ideeën en suggesties nemen we mee in de Omgevingsvisie, hierin beschrijft de gemeente hoe Zoetermeer zich de komende jaren gaat ontwikkelen. Daarnaast nemen we jouw ideeën mee voor projecten waaraan we nu werken, zoals de Binnenstad en het Entreegebied.

 


Uitkomsten, bekijk en reageer op anderen

Overzicht van de uitkomsten

Wanneer je meedoet, krijg je aan het eind direct een overzicht van wat je hebt ingevoerd. Ook kan je via de voorlopige uitkomstenpagina zien wat andere Zoetermeerders op de verschillende onderdelen hebben ingevoerd. Zo zie je de top10 van de Spotifylijst 2030, het wekelijkse overzicht van de kaart, kun je de ingezonden beelden nog eens bekijken en kun je verschillende rapporten bekijken van de antwoorden uit TOP! Mijn Straat.

Aan het eind krijg je een overzicht van de uitkomsten.

(voorlopige) uitkomsten van het traject Mijn stad, mijn toekomst