Vrijwilligers gezocht

Waar kun je ons heel blij mee maken?

We zoeken verschillende enthousiaste mensen die willen meewerken aan dit project.


 

 

 • Toiletjuffrouw/meneer

  Kun jij goed met kinderen omgaan en ben je vertrouwd met de verzorging van (jonge) kinderen? Wij zoeken een lieve, aardige, behulpzame toiletjuffrouw of meneer. Met kinderen gebeurt van alles, sta jij voor ze klaar om een helpende hand te bieden als het nodig is?

 • Op-/afbouwers op de dag zelf

  Kun jij wel tegen en stootje en heb je voldoende spierkracht om ons te helpen met op- en afbouwen voor het evenement? We moeten tafels, stoelen en podiumdelen neerzetten, licht en geluid installeren. We kunnen sterke krachten en slimme koppen goed gebruiken!

 • Cateringmedewerker

  Tijdens het Kinderpretplein wordt er gelachen, gedanst, gezongen en zeker ook gegeten en gedronken. Dit moet verzorgd worden, inkopen, klaarzetten, broodjes klaarmaken. Naast het serveren van eten en drinken moeten er ook regelmatig een doekje over de tafels gehaald worden.

 • Tafelbegeleider knutselen

  Doe mee, we maken er een leuke middag van! We zijn nog op zoek naar vrijwilligers voor bij de verschillende activiteiten en andere werkzaamheden rondom het kinderpretplein. Vind je het leuk om met kinderen te werken en wil je zelf ook een onvergetelijke middag beleven?

 • Schmink artiest

  Kun jij mooie schminkcreaties maken en kun je goed met kinderen overweg? Doe mee! Heb jij ervaring met het maken van creaties op kinderen hun gezicht? We zoeken nog een enthousiaste vrijwilliger de spullen hebben om een schminktafel te bemannen en het leuk vinden om woensdag 20 december kinderen te

 • Fondsenwervers

  Heb jij een vlotte babbel en een representatief en enthousiast voorkomen? Wij zoeken fondsenwervers die telefonisch bedrijven willen benaderen en langs willen gaan om sponsoren te vinden voor het Kinderpretplein. Denk aan supermarkten, andere winkels maar ook kantoren en de bank. Durf jij er op af?

 • Tekstschrijvers

  Ben jij goed met teksten? Vind jij het leuk om nieuwsberichten te schrijven en te publiceren op onze mediakanalen zoals de website en facebook? Dan kunnen wij jouw schrijftalent goed gebruiken!