Hulp gevraagd - crowdfunding campagne

Onze crowdfundingcampagne bij voorjebuurt.nl

 

 

Om het kinderpretplein dit jaar opnieuw mogelijk te maken is een grote investering noodzakelijk. Voor mij is dat niet op te brengen en daarvoor schakel ik graag uw hulp in. Hiernaast word ik gesteund door de gemeente, bedrijven.

Het kinderpretplein 2018 is als project aangemeld bij voorjebuurt.nl. Een platform voor crowdfunding. Via deze site/ dit platform  kan iedereen eenvoudig en veilig een bijdrage overmaken en zijn de opgehaalde financien voor iedereen openbaar zichtbaar. Een transparante en veilige werkwijze waar wij vorig jaar voor het eerst goede ervaringen mee opdeden. 

Het project kinderpretplein wil in totaal 1.500 euro ophalen. Via voorjebuurt.nl starten wij per 250 euro een campagne op. Dit doen wij aan de hand van een activiteiten-tafel. Per tafel proberen wij 250 euro op te halen, in totaal 6 tafels tot een totaalbedrag van 1.500 euro.

Het geld is noodzakelijk voor alle inkopen en kosten zoals de huur van de tent en de huurgoederen zoals een rodeostier, een springkussen, tafels en banken, marketingkosten zoals het drukken van de flyer en verspreiden van de flyer onder alle basisschoolkinderen in Zoetermeer.

Iedere bijdrage groot-of-klein kan rekenen op een warm welkom. Alvast bedankt!

Crowdfundingpagina

Bekijk onze begroting:

0 bestanden: