Laatste nieuws

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-alert","topn":"8","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"157540"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":false,"showDate":true,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"1","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":true,"carouselAutoPlay":true,"carouselDelay":"8000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Donatie doen?

 

 

Om het kinderpretplein dit jaar opnieuw mogelijk te maken is een grote investering noodzakelijk. Voor mij is dat niet op te brengen en daarvoor schakel ik graag uw hulp in. Hiernaast word ik gesteund door de gemeente, bedrijven en fondsen waaronder Het Zoetermeerfonds.

Het geld is noodzakelijk voor alle inkopen, de huur van een rodeostier, een springkussen, tafels en banken. Het budget dat hiervoor nodig is, bedraagt 250 euro per tafel. Ik ga deze bedragen per tafel ophalen. 

ACTIEPAGINA

  

Kinderpretplein 2017

Deze pagina is ingericht door de initiatiefnemer. De gemeente kijkt mee.

Het leukste kinderpretplein van Zoetermeer was weer op de Markt!

Ook eind vorig jaar werd de Markt omgetoverd tot een écht kinderpretplein! Honderden kinderen hadden in december 2017 tijdens de Winterfair de tijd van hun leven in de grote tent met allerlei leuke activiteiten. Zoals kerststukjes maken, waxine licht houders versieren, schminken en nog veel meer. 

Allerlei activiteiten voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar oud. Voor de kleintjes is er een springkussen en voor de grotere kinderen en begeleiders een heuse Eland-Kerst-Rodeo!

En dit jaar was er naast het kinderpretplein op de Markt een kerstmarkt, een overdekte schaatsbaan én een ijsglijbaan van de Winterfair.

Nadat de financiele balans was opgemaakt bleef er een batig saldo over. Dit is geschonken aan een maatschappelijk initiatief uit de stad. Dit jaar is het goede Zoetermeer Actief uitgekozen als ontvanger. Bekijk hier het nieuwsbericht hierover.

Door: Miranda Roeleveld (initiatiefnemer)


Programma 

Woensdag 20 december 2017 

13.00   Opening Kinderpretplein 2017

14.00   Start Zoetermeer Got Talent

15.00   Prijsuitreiking Zoetermeer Got Talent

16.00   Sluiting kinderpretplein

21.00   Sluiting kerstmarkt, schaatsbaan, ijsglijbaan


Wat is er te doen?

  • Er zijn verschillende knutseltafels waar je een kerststukje kunt maken, waxinelichthoudertje kunt beschilderen en/of een papieren sneeuwpop maken.
  • Je kunt je laten schminken bij een ervaren make-up artist
  • Je kunt al je energie kwijt op het spingkussen
  • Of je kunt proberen je vast te houden op de kerst rodeostier (vanaf 8 jaar)
  • Rondom het kinderpretplein in de tent is ook van alles te beleven, zoals een overdekte schaatsbaan en een ijsglijbaan (let op, aparte entreegelden)

Ticket, toegang

Personen boven de 12 jaar oud hebben vrij entree/ kunnen gratis naar binnen. In de theatertent is een bar aanwezig waar tegen schappelijke prijzen versnaperingen gekocht kunnen worden. 

Toegang tot het Kinderpretplein 2017 met al haar activiteiten kost 2 euro per kind. Een consumptie en versnapering is hierbij inbegrepen.

Heb je een Zoetermeerpas? Dan betaal je de helft, 1 euro toegang inclusief drankje en versnapering.


14.00 uur Zoetermeer Got Talent #ZGT17

Net als vorig jaar organiseren we dit jaar een Zoetermeer Got Talent activiteit. Jij mag het podium op om jouw kunsten te laten horen, zien, ruiken, voelen, te laten beleven aan je publiek.

Ben jij tussen de 4 en 13 jaar oud én heb jij een talent? Kun jij zingen, dansen, een muziekinstrument bespelen of heb jij een ander talent?

Om 15:00 uur is de prijsuitreiking en wie weet wordt jij hét Kinderpretplein Talent 2017!

Geef je op voor deze Talentenshow! 

Pagina Zoetermeer Got Talent