Seghwaert - Koekoeksveld

We gaan de speeltoestellen op de speelplek van het Koekoeksveld vervangen omdat ze oud en versleten zijn. De speelplek is groot genoeg. We kunnen de plek iets verschuiven zodat er een extra speeltoestel bij zou kunnen. Laat het ons weten wat je hier graag zou willen doen!

Meepraten

We willen de speelplek zoveel mogelijk samen met de kinderen, ouders en bewoners uit de buurt aanpakken. De stem van de kinderen is de belangrijkste voor de keuze van nieuwe speeltoestellen. Je kunt op twee momenten meepraten over de nieuwe speelplek:

Stap 1: Resultaten Enquête

 

Tot 10 juni 2024 kon je je favoriete speelvormen doorgeven en aangeven welk thema je leuk vindt. Hier vindt je alle resultaten bij elkaar.

Favoriete speelvormen: Top 3

Favoriete thema's

36x      Avontuur
31x      Jungle
17x      Kastelen
8x        Piraten

Andere thema's die zijn genoemd

1x        Superhelden
1x        Dieren
2x        Eenhoorns
1x        Elfjes
1x        prinsessen
1x        Snoep
1x        Speeltuin voor jongens tussen 12-15

Ideeën en wensen

We hebben vele ideeën en wensen ontvangen. We gaan deze zorgvuldig bekijken en beoordelen wat we ervan meekunnen nemen in het ontwerp. We komen er later in de zomer op terug en plaatsen dan alle antwoorden bij de ontvangen ideeën en wensen.

Wensen en ideeën - overzicht

Stap 2: Kies je favoriete ontwerp

Zodra er een ontwerp voor de speelplek klaar is plaatsen we die hier op de site. We maken 2 of 3 verschillende ontwerpen voor de inrichting van de nieuwe speelplek. Wanneer de ontwerpen klaar zijn, kan je stemmen op je meest favoriete ontwerp.

Het ontwerp met de meeste stemmen wordt uitgevoerd.

 

Afbeeldingen

Registreren

Cookie-instellingen