Cultuur in Zoetermeer

Cultuur gaat over alles wat u maakt of meemaakt waarbij u creativiteit en verbeelding gebruikt of daarvan geniet. Denk bijvoorbeeld aan een theatervoorstelling, beeldende kunst, een zangkoor of een dansvereniging. Maar ook digitale kunst, historie en erfgoed van de stad, een bibliotheek of concerten zijn cultuur.

Cultuurvisie 2021-2030

Zoetermeer werkt aan een nieuwe cultuurvisie. Daarin beschrijft de gemeente wat we de komende jaren ondernemen op het gebied van cultuur in Zoetermeer. In de tweede helft van 2020 wordt de vernieuwde visie opgeleverd. De nieuwe cultuurvisie maken we samen met de mensen die in de stad wonen, werken of deze komen bezoeken

Cultuurvisie op hoofdlijnen

Op 12 maart  zouden we hoofdlijnen van de cultuurvisie presenteren tijdens een bijeenkomst. Vanwege de coronamaatregelen is deze bijeenkomst afgelast. Hieronder vindt u de presentatie van die avond.

 Bekijk presentatie 

Genodigden voor deze bijeenkomst zijn in de gelegenheid gesteld om suggesties te doen en vragen te stellen over de hoofdlijnen van de cultuurvisie. De antwoorden op deze vragen vindt u hier.

 Q&A presentatie 

 

Meer weten?

Meer informatie over cultuur in Zoetermeer vindt u op zoetermeer.nl/cultuur.

 

Cookie-instellingen