Uitleg projectpagina conceptcoalitieakkoord

Algemeen

U kunt reageren door een smiley te plaatsen op iedere gewenste plek.

> U 'sleept' met uw muis (door aan te klikken en de muis ingeklikt te houden) een smiley uit de rechterbovenhoek naar een plek op de pagina van het document dat u ziet. Als u de smiley (/ muisklik) loslaat wordt de smiley op die plek geplaatst. U kunt de smiley nog verplaatsen door deze opnieuw aan te klikken en te 'slepen'. Zodra u de smiley loslaat wordt dit automatisch opgeslagen.

Er zijn drie smiley’s: positief (groen) - neutraal (oranje) - ontevreden (rood)

> U kunt met de smiley's uw mening geven over de tekst in het conceptcoalitieakkoord. U hebt hierbij keuze uit drie verschillende smiley's, in drie kleuren. 

U kunt zoveel smiley’s plaatsen als u wilt.

> U kunt bijvoorbeeld 1 smiley kiezen en deze op de voorpagina plaatsen, of bij ieder hoofdstuk 1 smiley plaatsen. Ook kunt u ervoor kiezen om alleen de punten aan te geven waar u heel enthousiast over bent. U mag helemaal zelf beslissen hoeveel smiley's u wilt gebruiken om uw mening te geven.

Reactie achterlaten

Onderaan de projectpagina op Doemee kunt u een open reactie op het conceptcoalitieakkoord achterlaten om uw mening verder toe te lichten.

> Onderaan de projectpagina kunt u reageren met tekst. U moet een naam opgeven waaronder uw reactie wordt gepubliceerd. U kunt iedere naam kiezen die u wilt. Door uw reactie te versturen wordt deze openbaar geplaatst op de projectpagina conceptcoalitieakkoord 2018-2022.

Uitkomsten per e-mail

U kunt zich aanmelden indien u een samenvatting van de uitkomsten wilt ontvangen per e-mail.

> Via een formulier kunt u een naam en uw e-mailadres achterlaten. Wij sturen u binnen 1 week na het einde van deze samenspraak op woensdag 23 mei 2018 een samenvatting van de uitkomsten. Wij gebruiken uw naam en e-mailadres slechts eenmalig voor het toesturen van dit eindverslag.

Cookie-instellingen