Stichting Iedereen een Maaltijd

459 keer bekeken

De gemeente heeft samen met Fonds1818 een afwijkende bijdrage toegekend tot maximaal 50% van het benodigde bedrag waarbij de gemeente in dit geval 29,2% heeft bijgedragen tot een bedrag van € 1.400,00.

 

Naam aanvrager:


Mevrouw B. Hartgring namens Stichting Iedereen Een Maaltijd

 

 

Wijk/ locatie:


Centrum / Coppeliaschouw Woonhart Zoetermeer

 

 

Omschrijving initiatief:


Een nieuw project: mensen verbinden door samen te eten in Zoetermeer. Er moet apparatuur komen en mensen moeten weten dat dit initiatief bestaat. Vrijwilligers moeten worden aangetrokken en er moeten materialen worden aangekocht.

 

 

Aangevraagd subsidiebedrag:


€ 1.400,00

 

 

Besluit:


Toegekend (volledig)

 

 

Bedrag bijdrage/ subsidie:


€ 1.400,00

 

 

 


Andere matchfundingprojecten

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Andere matchfundingprojecten","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"3","orderBy":"NEWID()","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"173785"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":false,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":false,"showDate":false,"showImages":true,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":true,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"6000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen