Nieuw beleid voor detailhandel

 

Dit online (gedeelte van het) samenspraaktraject is afgerond. Je kunt niet meer meedoen. Bekijk onderaan deze pagina de resultaten of kijk snel bij lopende projecten waar je nu wel aan mee kunt doen.

 

 

 


 

 

Winkels, supermarkten en tuincentra zijn onmisbaar  voor Zoetermeer. Dit winkelaanbod (detailhandel)      zorgt voor werkgelegenheid, een leefbare stad                en ondersteunt de economie. Om ervoor te zorgen        dat dit zo blijft, vernieuwt de gemeente het beleid        voor detailhandel. Nieuwe ontwikkelingen zoals         online winkelen en XL supermarkten staan                     hier bijvoorbeeld nog niet goed in. Laat je mening horen en denk mee! Door te reageren op de stellingen zorg je ervoor dat het ook in de toekomst prettig is om te winkelen in Zoetermeer.

Meer weten? Kijk voor meer informatie op: projectpagina Detailhandel 2018.

 

 
 

Twaalf stellingen

Beantwoord twaalf stellingen. Je bent hier ongeveer 10 minuten mee bezig. Als je wilt kan je per stelling aangeven waarom je dit vindt. Dit hoeft niet. Om te onderzoeken hoe de meningen zijn verdeeld in de stad, vragen wij aan het einde om je postcode.

 

 

Informatieavonden detailhandel

Benieuwd hoe het nu met de winkelcentra gaat? Of wil je verder meedenken over de uitdagingen waar Zoetermeer voor staat? Kom dan naar de informatieavonden over de resultaten en toekomst van de detailhandel op 5 of 14 juni in het Stadhuis-Forum. 

Aanmelden is nu niet meer mogelijk kijk snel in de agenda voor actuele uitnodigingen

 

 

 

 

Resultaten online samenspraak

0 bestanden geselecteerd: 
Cookie-instellingen