3. Kunt u een voorbeeld noemen van een eigen negatieve ervaring met samenspraak?

6444 keer bekeken 10 reacties

Geef hieronder uw reactie. U kunt anoniem meedoen, of op naam door in te loggen op Doe mee. Uw reacties zijn zichtbaar voor andere deelnemers.

< vorige vraag   volgende vraag >

Stadshart

18-10-18 om 9:00

De plannen voor de Dobbe zijn teveel gericht op evenementen. Ook het verdwijnen van parkeerplaatsen is negatief.

Henk J. Albregts

18-10-18 om 17:34

Neen.

Joost

19-10-18 om 10:24

De bouwplannen van het Plataanhout

Paul Duinker

20-10-18 om 17:14

Stilte park stadshart
Werd onze mening gevraagd.
Uit eindelijk werd duidelijk dat onze mening niet verwerkt werd in het plan

Anoniem

20-10-18 om 17:15

Stilte park stadshart
Werd onze mening gevraagd.
Uit eindelijk werd duidelijk dat onze mening niet verwerkt werd in het plan

Anoniem

21-10-18 om 17:48

Nee

Fred van der Leeuw

23-10-18 om 11:27

Ik heb een aantal ervaringen gehad met de gemeente met wijzigingen van de woonomgeving waarvan ik graag gewild had dat de gemeente samenspraak georganiseerd had om openheid te geven en tot een communicatie tussen de buurtgemeenschap en de gemeente te komen. Dus eigenlijk is de negatieve ervaring dat er GEEN samenspraak was. Bewoners zouden op het platvorm van de gemeente initiatieven moeten kunnen nemen om samenspraak met de gemeente te initiƫren.

Anoniem

25-10-18 om 9:45

Ik woon noodgedwongen bij mijn ex partner omdat er geen huis is voor mij. Contact gehad met de gemeente. Die zegt dat er eerst samenspraak moet komen omdat er weinig ruimte is om uit te breiden in woningen. Vervolgens kunnen er wel huizen tussen de 300.000 en 500.000 gebouwd worden 7 projecten maar liefst. Daar is ruimte genoeg voor. Ik ben een volwassen vrouw die netjes alles betaald fulltime werkt, maar wanneer je alleen bent, ben je afhankelijk van sociale huur. Ik verdien te veel voor huursubsidie ik ben te oud voor jongeren woningen te jong voor senioren woningen, ik krijg geen urgentie omdat ik geen kinderen heb. En de teller staat op minimaal 5 jaar dat ik nog moet wachten. Tegen die tijd ben ik al het huis uit gezet en leef ik op straat. En dan wel huizen bouwen voor rijke twee verdieners. Dit is niet alleen een negatieve ervaring. Dit is een inbreuk op mijn grondrecht om een dak boven je hoofd te hebben en je veilig te voelen.

Anoniem

26-10-18 om 16:07

Een van de eerste zeer druk bezochte vergaderingen (2016?) rondom Entree gebied. Op vele fronten slecht voorbereid. Daar een mail met aanbevelingen over gestuurd. Volgende grote bijeenkomst zat veel beter in elkaar, met prima mogelijkheid om centraal vragen te stellen en daarna individueel na te praten.

E.E.J. (Els) Hulscher-de Zwager

27-10-18 om 11:16

Project Nicolaaspark. Ercwerd van alles besproken met de werkgroep, maar hetgeen was afgesproken komt de gemeente niet na.
Afspraak was:
Een wandelroute langs het water, daar is niets van terecht gekomen. Dat kan ook niet met zo kleine ruimte en zo'n grote brug...
Verder zou het alleen bestemd zijn voor voetgangers en scootmobiels, maar er staat opeens een bord dat fietsers er overheen mogen...

Cookie-instellingen