Stelling 1

Het groene buitengebied van Zoetermeer is niet geschikt als locatie voor windenergie en zonnestroom. Het groen versterkt de woonaantrekkelijkheid, het landschap en de biodiversiteit van Zoetermeer.

Afbeeldingen

Stemmen

33 totaal
28 eens
5 oneens

X (voorheen Twitter)

5  reacties

Linda

20-11-20 om 9:53

Ik stem niet tegen. Maar ik kan niet "voor"stemmen, ondanks de tekst en anti spam controle. Het reactieveld is niet beschikbaar. 

Eveline

24-11-20 om 21:19

nvt, ik stem tegen

Anoniem

27-11-20 om 16:48

Je zou best kunnen onderzoeken of er aan de randen van Zoetermeer windmolens geplaatst zouden kunnen worden.  Ik ben het er wel mee eens dat dit niet in recreatiegebieden moet gebeuren.  Bij Zoetermeer Oost staan al windmolens.  Misschien kunnen er nog een paar langs het spoor of langs de snelweg gezet worden?

Maarten

28-11-20 om 21:47

Ik ben het eens met de stelling dat het buitengebied niet geschikt is. Offer geen kostbaar groen op aan zonnevelden. Zorg voor PV-panelen op bestaande bouw. 
Een windmolen in het van Tuylpark is natuurlijk van de gekke ivm slagschaduw en geluidsoverlast. Zet ze in het bedrijvenpark zoals dat nu al het geval is.
PS: volgende keer graag een positieve stelling, voorkomt verwarring, eens/oneens, voor/tegen

Rens Schipper

04-12-20 om 11:25

Ik er voor ben dat zonnepanelen op daken hoogste prioriteit heeft maar dat dat niet voldoende zal zijn. Zonnevelden moet tot de mogelijkheden horen zolang dit inpasbaar is. Combinatie van zonnepanelen en agrarische doeleinden zijn daarbij prima mogelijk

Cookie-instellingen