Wijklab Seghwaert

Goed nieuws! Wijklab Seghwaert is open. In het Wijklab zijn alle inwoners uit Seghwaert welkom voor een kop koffie of thee, een praatje, maar ook voor leuke workshops, activiteiten en vragen over of ideeën voor de wijk.

Meer over Wijklab Seghwaert leest u hier.

Het adres voor vragen en een kop koffie, maar bijvoorbeeld ook om vragen te stellen over opvoeden, een gesprek met de wijkagent, boekenuitruil of een workshop. Om de activiteiten en het programma zo goed mogelijk te laten aansluiten op de vraag vanuit de wijk, zijn we erg benieuwd naar uw wensen en ideeën. Op die manier wordt het een programma voor en door buurtbewoners, dat bijdraagt aan ontmoeting en burenhulp in de wijk.

Programma wijklab Seghwaert

Het wijklab is een samenwerking met bewoners en wijkpartners uit de wijk. Een plek voor jong en oud. Samen maken we een programma dat aansluit op de wensen uit de wijk. Hier vindt u het meest actuele programma.

Programma Wijklab Seghwaert juli en augustus 2022

Praktische informatie

Wijklab Seghwaert is te vinden in het gebouw van buurtvereniging ’t Weideveld (Koeienweide 2). Vanzelfsprekend worden in Wijklab Seghwaert de op dat moment geldende coronamaatregelen in acht genomen.

 

Afbeeldingen

Cookie-instellingen